Vi skaber forretningsværdi ved brug af avanceret teknologi

Appstract er et udviklingshus baseret i København, der beskæftiger omkring 30 medarbejdere - projektledere, specialister, arkitekter, dataanalytikere og udviklere.

Avanceret teknologi - til mennesker

Vi er et hus af erfarne ingeniører og webudviklere, der alle har som mål at udvikle intelligente, levende digitale løsninger, der for vores kunder fremstår logiske og simple at bruge. Vi møder højeste krav til teknisk implementering og løser dybe og komplekse integrationer til forretningssystemer.

 

De teknologiske muligheder er i konstant udvikling og derfor er en stor del af vores service vedligeholdelse og videreudvikling af løsninger. Vi arbejder i nære partnerskaber med vores kunder, og med en langsigtet strategi for den tekniske løsning er levetiden længere og værdien af løsningen hele tiden optimeret.

Vi leverer gode oplevelser

Hos Appstract elsker vi .NET teknologierne og er blandt de stærkeste i Danmark til Umbraco CMS. CMS står for Content Management System. Men udover styring af indhold kan et godt implementeret CMS også facilitere og hjælpe det gode indhold på vej.

Det sker, når det er en god oplevelse, ikke kun for læserne, men også for den, der skriver teksten i den anden ende. Det skal være let som en leg, ellers kommer budskabet ikke igennem og hele indsatsen er spildt.

tirza-van-dijk-58298.jpg

Stærke partnerskaber

User Experience og design er vigtigt for os, og vi har stærke partnere på området. Men vi er samtidig uafhængige.

Vi er den tekniske partner, der forstår og ser værdien i alle de discipliner der tilsammen udgør den gode løsning. I samspillet opstår magien.

Lad os komme i gang med dit projekt!

Skal vi tage en snak om dit næste web- eller IT-projekt? Så kontakt os på 7174 7190 - eller skriv en mail til kontakt@appstract.dk