Senior Projektleder

Er du vores nye Senior Projektleder med solid erfaring fra IT-branchen og skarpe kommunikative kompetencer?

Om Appstract

Appstract er et digitalt konsulenthus med speciale i webløsninger. Vi er med fra konceptudvikling til færdig løsning i et tæt samarbejde med vores kunder. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og i at have tillidsfulde og længerevarende relationer til vores kunder og samarbejdspartnere. En god dag for os er, når kunden er glad, og når vi er med til at sikre deres succes! Vi ønsker at vokse som virksomhed, og det kræver, at vi altid stiller med det bedste hold.

Hvad leder vi efter?

Vi søger en erfaren Senior Projektleder, som vil med på rejsen, som en del af vores ambitiøse team bestående af to projektleder-kollegaer samt et stærkt hold af dygtige softwareudviklere. Du skal være med til at drive projektledelsen i Appstract til et nyt niveau i en synlig og indflydelsesrig position som den mest erfarne i vores projektleder-team. Vi har tætte relationer til vores kunder med fokus på kvalitet, ærlighed og proaktivitet, så det er vigtigt, at du har solid viden og forståelse for kundernes forretningsbehov med evnen til at etablere og opretholde et højt niveau af tillid hos kunderne. For at få succes i stillingen, er det et must, at du har god forståelse for både eksisterende og nye teknologier - og at du ved, hvordan de bruges til at drive den digitale forretning fremad hos kunderne. Det er også afgørende for alle vores projektledere at kunne se og turde forfølge og udforske nye muligheder hos vores kunder i samarbejde med teamet.


Hos Appstract er hovedfokus på at levere det, kunden efterspørger, på den måde, der passer bedst til kundens behov. Det kan være agilt eller gennem mere traditionel projektledelse, så længe vi kan sikre levering til tiden i høj kvalitet. Derfor er det også vigtigt, at du har dokumenteret erfaring med forskellige relevante projektplanlægnings- og projektstyringsværktøjer. Vi forventer, at du kan udvikle og gennemføre en projektplan, der sikrer, at de rigtige mennesker er på det rette sted til at udføre de rigtige opgaver på det rigtige tidspunkt.

Primære opgaver og ansvarsområder

 • Identificere og planlægge projekter, milepæle og nødvendige aktiviteter og opgaver
 • Etablere projektplaner og sikre de rette ressourcer til alle slags projektaktiviteter
 • Lede og motivere projektteamet gennem hele projektets livscyklus
 • Sikre at salgsmuligheder udforskes og udnyttes
 • Monitorere og facilitere projektaktiviteter og kommunikation, så kvalitet og integritet sikres
 • Etablere standarder og procedurer for projektrapportering og dokumentation
 • Kontinuerligt evaluere projektledelsen i Appstract for at identificere mulige forbedringer

For at blive en del af vores kompetente og ambitiøse team, foretrækker vi, at din profil ser nogenlunde således ud:

Uddannelse

 • Bachelor eller kandidatgrad i fx Datalogi, Informationsteknologi, Kommunikation eller andre relevante akademiske uddannelser. Træning og/eller certificeringer inden for projektledelse er en fordel, men ikke et krav.

Erfaring

 • 10+ års erfaring med projektledelse inden for IT, med forståelse for og interesse i forretningsudvikling
 • Erfaring med at arbejde med eksterne kunder fra konsulenthus eller webbureau
 • Erfaring med agil projektledelse og viden om relevante projektstyringsværktøjer (f.eks. Jira og Forecast)
 • Demonstreret erfaring med at lede et team til succesfulde resultater
 • God til mennesker og erfaring med at udnytte "soft skills" eller "people skills" til at lede og motivere andre via empati og viden om forskellige personlighedstyper
 • Ekstraordinære mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og forståelse for vigtigheden i at afstemme og håndtere kundernes forventninger herigennem
 • En god blanding af forretningsforståelse, finansiel indsigt, IT- og kommunikationsevner
 • Effektive forhandlings- og salgsfærdigheder

Lidt mere om os...

Hos Appstract er vi et sammensat hold af forskellige nationaliteter, mænd og kvinder, helt unge og lidt ældre. Vi sidder ca. 30 kolleger sammen i et stort, lyst lokale tæt på Islands Brygge. Her har vi et stærkt fagligt fællesskab, hvor man altid kan regne med sparring af højeste kvalitet. Hos os kan du være sikker på at få lov til at arbejde med de nyeste teknologier på en lang række spændende projekter.

Vores kantine er fremragende, vi har uanede mængder af god kaffe, kolde sodavand i køleskabet,
brætspilsaftener, højt humør og masser af high fives!
Er du vores nye Senior Projektleder, så send dit CV og ansøgning til join@appstract.dk hurtigst muligt. Vi afholder interviews løbende. Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CEO Kim Løwert på kim@appstract.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!