Løsninger

Konsulenthjælp

I appstract Consulting har vi stor erfaring med at vurdere og sammensætte tilbud. Vi tilbyder også virksomheder assistance i forbindelse med vurdering og analyse af større webløsninger.

Content management systemer (CMS)

I appstract Consulting har vi stor erfaring med at levere webløsninger baseret på content management systemet Umbraco. Umbraco er et danskproduceret content management system (CMS), og det er efter vores mening et af de bedste CMS’er til små og mellemstore virksomheder.

Single Sign-On

Single Sign-On gør det nemt for jeres brugere at bevæge sig rundt mellem forskellige selvbetjeningsløsninger uden at skulle logge ind, hver gang de skifter system. Det giver derfor et setup med langt højere sikkerhed og øger brugertilfredsheden.

Dokument-viewer optimeret til iPad

Leder I efter et alternativ til visning af PDF-dokumenter i browseren? Vi har udviklet en elegant document viewer, der gør det til en lækker oplevelse at gennemlæse dokumenter i browseren. Løsningen understøtter PDF, Word, Excel m.fl.

Datadreven optimering

Vi er stærke tilhængere af at lade brugernes reelle adfærd på en virksomheds website være en betydelig faktor, når det kommer til beslutninger vedrørende design samt optimering. Google Analytics er et stærkt værktøj til at understøtte denne proces, og vi hjælper gerne med at lægge en datastrategi, teknisk implementering og efterfølgende analyse.

Brugerundersøgelser

Ved større software- og webprojekter kan brugerundersøgelser give en vigtig indikation af problemer tidligt i projektfasen. I appstract Consulting har vi stor erfaring i at gennemføre tests og brugerundersøgelser.

Søgemaskiner

En virksomheds website kan bruges til at kommunikere med både nuværende og potentielle kunder, og det er derfor vigtigt, at det både er gennemtænkt, velfungerende og stilfuldt. Hvis kunderne imidlertid ikke kan finde websitet er man lige vidt. Det er derfor essentielt, at man tænker på søgemaskinerne, når man planlægger og konstruerer et website. I appstract Consulting ved vi hvordan søgemaskinerne fungerer, og vi tager altid højde for deres særheder.

Digital signering af dokumenter

Digital signering af dokumenter og formularer gør det muligt, at skabe en langt mere smidig og enkel digital proces. Vi tilbyder en løsning baseret på NemID, som giver en mindst lige så stor sikkerhed omkring ens signatur som den klassiske pendant med fysiske underskrifter.

Integration til NemID

Med integration til NemID kan I basere jeres login på en stærk og sikker standard. Samtidig giver NemID mulighed for rettighedsstyring, så brugerne tilgår jeres systemer med en given rolle.