Få et digital audit af jeres website

Med et digitalt audit sikrer I, at jeres website er opdateret i forhold til det digitale verdensbillede, som er under konstant forandring. Forskning viser, at forbrugerne i dag forventer, at brands er digitalt modne, relevante og kan give en god oplevelse. Derfor er det vigtigt, at brands hele tiden udvikler sig både internt og eksternt.

Grundig gennemgang

Med Digital Audit gennemgår vi jeres website for mere end 20 nedslagspunkter. Det giver et billede af både jeres digitale modenhed og potentiale. Audit giver et grundigt billede af jeres digitale forretning fra dataopsamling på websitet, teknisk SEO, SEO hygiene og User Experience. 

Dataopsamling

Dataopsamling for mange virksomheder vigtigt for at kunne måle værdien af fx kampagner, men med GDPR afhænger det af brugernes samtykke, inden virksomhederne må tracke brugernes adfærd. Vi tjekker blandt andet for, om I overholder de grundlæggende krav til samtykke, inden I tracker brugerne på jeres website. Desuden kigger vi også på, hvordan dataopsamlingen er sat op i jeres webshop. 

Teknisk SEO

Teknisk SEO spænder bredt, og ofte er det ikke noget, som brugeren på jeres website opdager. Men det har stor impact på jeres performance hos søgemaskinerne, hvordan jeres website er sat op. 

SEO-hygiene

SEO-hygiene dækker over, om I har duplikeret indhold, døde links osv. Det er med til at give en dårlig brugeroplevelse og dårligere placeringer hos Google, hvis hygienen på websitet halter.

User Experience

Gode brugeroplevelser hænger sammen med digital succes. Vi kigger på både hastighed og accessibility på websitet. For offentlige websites er accessibility særligt vigtigt, da det er lovpligtigt at opfylde grundlæggende tilgængelighed.

Dansk Industri B2B e-handelsanalyse

Ifølge e-handelsanalysen fra Dansk Industri anvender 8 ud af 10 indkøbere digitale kanaler, og kun én procent af indkøbere forventer, at det digitale indkøb vil falde fremover. Det understreger vigtigtheden af digital modenhed, og det er derfor relevant med at få et sundhedstjek af jeres website. Vi hjælper jer i det digitale førersæde, så I kan udnytte de digitale kanaler bedst muligt.  

Analysen fra Dansk Industri er baseret på besvarelser fra 750 beslutningstagere blandt danske virksomheder.

  

Læs: Datavisualisering - Et must for den digitale forretning

Læs: Konverteringsoptimering - Udnyt dit digitale potentiale

Læs: Power BI gør din hverdag mere effektiv

Læs: Hastighedsoptimering af jeres website

Læs: Undersøgelse om digital modenhed

Skal vi tage en snak om jeres website?

Synes du, det kunne være interessant at se, hvordan jeres website klarer sig? Så kontakt os her.