Power BI gør din hverdag mere effektiv

Microsoft Power BI gør det nemt skabe indsigt gennem data ved at samle og visualisere data ét sted. Gå fra rå data og besværlige logins til ét samlet overblik over hele jeres digitale forretning.

Mange virksomheder har svært ved at danne sig et samlet overblik over alle virksomhedens enheder. Det overblik er for mange afgørende for virksomhedens succes. Microsoft Power BI gør det nemt skabe indsigt gennem data ved at samle og visualisere data ét sted.

En af fordelene ved at anvende et værktøj som Microsoft Power BI er, at man kan flette datakilder. Når man fletter datakilder, vil man nemt kunne se, hvordan de to målepunkter påvirker hinanden. Et eksempel kunne være data fra varelageret flettes sammen med data fra salgsafdelingen. Det er klart, at salgstallene er påvirket af, om varerne rent faktisk er på hylderne. På den måde kan man let se, hvordan udviklingen er, så man kan reagere i tide. I Power BI kan du også flette online og offline data. Det kunne fx være data fra jeres email-platform med data fra jeres webanalytics-værktøj. Dermed får I det samlede billede af jeres digitale marketing, så I lettere kan handle på data.

Der findes naturligvis en række andre BI-platforme, men vores erfaring er, at Power BI langt hen ad vejen er den bedste og mest fleksible løsning til de fleste virksomheder.

Business Intelligence for alle

Power BI har direkte integration til de mest udbredte digitale platforme som fx Google Analytics, Dynamics NAV, hvilket gør det nemt at komme i gang. Desuden kan man forbinde og importere data fra andre digitale datakilder ved hjælp af Power BIs querysprog.

Power BI har desuden integration til Microsofts øvrige produkter som fx SharePoint, Office 365 og Axure m.fl.

Brugerfladen i Power BI er brugervenlig og overskuelig. Du kan tilføje grafer og diagrammer med drag-and-drop, så du relativt hurtigt kan begynde at bygge dashboards. Og hvis du er vant til Microsofts øvrigt programmer som fx Excel, vil du hurtigt føle dig hjemme.  

Brug tiden mere effektivt

Fordelen ved at arbejde med data i en platform som Power BI er blandt andet, at man kan automatisere processen med at opdatere rapporter osv. Dermed sparer man tiden med først at skulle logge ind i fx Google Analytics, finde den relevante rapport og så trække tallene ud. Det gøres automatisk i Power BI.

Desuden kan man transformere og aggregere data, som man kender det fra Excel ved hjælp af kodesproget DAX. Det kunne fx være ved at oprette filtre og flere dimensioner i jeres datasæt, så I får et mere detaljeret billede af data.

Vi hjælper jer med at forstå jeres digitale forretning

Hvis I har brug for hjælp til at komme i gang med Power BI, er vi klar til at hjælpe. Vi har efterhånden mange års erfaring med både den tekniske og den mere brugervendte del af opbygningen af dashboards og automatiserede rapporter. Så vi kan sikre, at I kommer godt fra land, når I skal til at arbejde med Power BI, og vi kan løse de udfordringer, der kan være med fx at importere og strukturere data, så det passer til jeres ønsker og digitale forretning.

Læs: Datavisualisering - Et must for den digitale forretning

Læs: Piwik Pro eller Google Analytics

Læs: Konverteringsoptimering - Udnyt dit digitale potentiale

Læs: Hastighedsoptimering af jeres website

Læs: Få et digitalt audit

Læs: Undersøgelse om digital modenhed

Lad os komme i gang med dit projekt!

Skal vi tage en snak om dit næste web- eller IT-projekt? Så kontakt os her.