Vælg det rigtige CMS

CMSet er idag maskinrummet for de fleste websites eller apps, og der findes en lang række platforme og værktøjer. Vi udvikler primært på Microsoft .Net platformen, men er ikke bundet til nogen platform eller programmeringssprog.

Vælg den løsning, der passer til dig

Vi er Umbraco Guld Partnere, hvilket vi selvfølgelig er stolte af, men det vigtigste er, at det kommer kunderne til gode. Partnerskabet sikrer, at vi har let adgang til de folk, som har lavet systemet, og derigennem hurtigt og effektivt kan løse eventuelle tekniske udfordringer, som måtte opstå. Derudover forpligter vi os til at være opdateret på, hvad der sker på platformen.

Umbraco er et moderne open-source CMS med fokus på brugervenlighed, fleksibilitet og skalerbarhed.

Din digitale forretning er ikke en hyldevare
De fleste udviklingshuse kan sætte et CMS op, så man kan styre content på websitet. Vi tillader os at have lidt højere ambitioner, og ser ikke udviklingen af et CMS som en hyldevare. Vi tilpasser vores løsninger efter din virksomheds behov.

For os er et CMS en platform, hvor man nemt kan arbejde med sin digitale strategi. Det betyder ofte, at CMSet bliver limen, der holder din digitale forretning sammen.

Den gode redaktøroplevelse
Hvis ikke man kan omsætte den digtiale strategi til konkrete initiativer, får man aldrig succes med sin digitale forretning. Derfor er det vigtigt med en god redaktøroplevelse, når man arbejder med indhold.

Vi sikrer at alle, der skal arbejde med CMSet er godt klædt på og har de værktøjer, som de har brug for. Dette gør vi bl.a. ved at inddrage redaktørerne i processen med opsætningen af CMSet, således at vi i fællesskab får skabt ejerskab og genkendelighed hos de brugere, for hvem det bliver en del af deres arbejdsdag.

Læs: Den gode redaktøroplevelse

Valg af platform
Vi har i Appstract mange års erfaring med henholdsvis Umbraco udvikling og Sitecore udvikling, og det er i vores optik vigtigt ikke blot at forstå forskellene i, men også filosofierne bag de to platforme. Denne dialog tager vi meget gerne med jer, hvis I har lyst til at få vores uforpligtende input over en kop kaffe.

Læs: 5 grunde til at vælge Umbraco CMS

Lad os komme i gang med dit projekt!

Skal vi tage en snak om dit næste web- eller IT-projekt? Så kontakt os her.