5 grunde til at vælge Umbraco CMS

Vi har samlet 5 grunde til, hvorfor du kraftigt bør overveje at vælge Umbraco som dit næste CMS.

Hvorfor vælge Umbraco?

Der findes mange content management systemer (CMS) på markedet, og mange af dem lover, at deres løsning er den rette for dig. Men det kan være svært at finde rundt blandt de mange forskellige platforme. Valget af CMS er vigtigt, da det er her, den digitale strategi skal eksekveres, og samtidig er det formentlig her, du som web-redaktør kommer til at bruge en stor del af din arbejdsdag. Så det er vigtigt, at CMSet understøtter jeres behov og samtidig er nemt, hurtigt og overskueligt at arbejde i.

Umbraco CMS er open source. Det vil sige, at kildekoden åben for udviklere og eksperter til at lave nye løsninger. Dermed sparer man dyre licenser. Umbraco er henover årene vokset til et af de mest udbredte CMSer, og kan skaleres fra små standardløsninger til store, komplekse enterprise-løsninger. 

1. Det er nemt at få indhold på websitet

Det er få ting, som er værre, når man arbejder med sit website, end at skulle vente på, at teknikken er klar til, at du kan arbejde med dit content på websitet.  Umbraco er nemt og hurtigt at arbejde i, så du ikke spilder tiden. Umbraco er desuden bygget op af komponenter, hvilket vil sige, at man nemt kan genbruge content på tværs af websitet, og nemt kan lægge nyt content på sit website. Hos Appstract har vi erfaring for flere hundrede implementeringer af Umbraco på både mindre websites og store, komplekse løsninger. Vi lægger stor vægt på, at webredaktøren skal have en mindst lige så god oplevelse, som brugerne på websitet.

2. Umbraco er open-source

Umbraco er open-source. Samtidig er det gennemtestet og bliver konstant udviklet dels af Umbraco selv og et stort community af udviklere. Det betyder for dig og din digitale forretning, at du dels slipper for dyre software-licenser, og samtidig får et CMS, som kan skaleres til at passe tæt på alle digitale setup og forretninger.

3. Indhold kan opdateres automatisk

Du har som webredaktør fuld kontrol over, hvad du lægger du på dit website. Inden du lægger content endeligt live, kan du se et preview, hvor du let kan se, hvordan brugeroplevelsen er på forskellige platforme som mobil, tablet eller desktop. Du kan også forberede indhold, som du først vil lægge på websitet ude i fremtiden. Det er smart, hvis du skal lancere en kampagne henover weekenden, men ikke ønsker at bruge din lørdag på at lægge content på websitet, så kan du indstille Umbraco til automatisk at lægge content live på et bestemt tidspunkt eller dato.

4. Administrations panelet er responsivt

Ligesom dit website skal understøtte, at brugerne bruger forskellige platforme, så skal dit CMS også. Derfor er Umbraco administrationsmodulet også responsivt og tilpasser sig efter, om du vil redigere content på dit website enten på din tablet eller desktop. Det gør det både nemt og hurtigt at redigere content, når det passer dig.

5. Umbraco kan integreres med næsten alle systemer

Umbraco har gjort det nemt at arbejde digitalt. Platformen understøtter integrationer til næsten alt fra jeres Elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH) system til jeres analytics værktøj. Det sparer tid, når man skal arbejde med content, at man hurtigt kan se, hvordan brugerne interagerer med netop det indhold, man som webredaktør sidder med.

Læs: Den gode redaktøroplevelse

Lad os komme i gang med dit projekt!

Skal vi tage en snak om dit næste web- eller IT-projekt? Angiv dine oplysninger nedenunder så kontakter vi dig hurtigst muligt.