Den gode redaktøroplevelse

Ofte bliver redaktørerne glemt ved opsætningen af et website, idet det ofte er teknisk kyndige udviklere der opsætter CMSet i henhold til det udviklede koncept for websitet. Dette kan resultere i løsninger som kræver en stejl indlæringskurve for redaktørerne, når de går igang med deres arbejde. Således behøver det dog ikke nødvendigvis at være!

Husk CMSet er redaktørernes arbejdsplads

Når man sætter et CMS op, kan det gøres på et hav af forskellige måder for et givent koncept. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på som sådan, men der er måder, som er bedre end andre, og som skaber bedre redaktøroplevelser end andre. Vi mener, den gode redaktøroplevelse er lige så vigtig, som den oplevelse, dine brugere har på websitet. 

Arbejdsoplevelsen afhænger delvist af platformen

Uanset hvilket CMS, du skal arbejde i, er det vigtigt, at teknikken gør dit arbejdere nemmere og du ikke skal spilde tiden, fordi teknikken driller eller er langsom. Den gode oplevelse er svær at beskrive, men man ved instinktivt, om oplevelsen er god eller dårlig. Hos Appstract mener vi, at nogle af de elementer, som er med til at skabe en god redaktøroplevelse er tilpasset brugerflade, intergration med jeres analyticssystem, hurtigt overblik over versionshistorik. 

Vi arbejder typisk i Umbraco, som er et redaktørvenligt CMS. Det vil sige, at redigering af indhold foregår nemt og hurtigt. Det er sammen med den tilpassede brugerflade med til at skabe en god oplevelse.  

Redaktøren i centrum via workshops

Når vi skal sætte et nyt website op, inddrager vi altid redaktørerne og de øvrige medarbejdere, der skal arbejde med løsningen. Gennem redaktør-workshops skæddersyer vi løsningen, så vi sikrer, at I kan udleve jeres digitale forretnings potentiale. Samtidig sikrer vi, at løsningen understøtter jeres arbejde. For os handler det om at sætte redaktøren i centrum, så I kan sætte jeres kunder i centrum. 

Støt redaktøren i deres arbejde

For mange virksomheder i dag, er data en central del af arbejdsdagen. Men hvordan sikrer man, at man ikke drukner i data, og samtidig kan omsætte data til handling. For os er data uden handling tæt på ubrugeligt, og derfor tænker vi ofte integration af data ind i de løsninger, vi bygger. Det kunne fx være integration mellem jeres CMS og analyticsværktøj. Så slipper man for at skulle logge ind flere steder, og samtidig kan man hurtigt få et overblik over, hvor godt den side, som man arbejder på, performer. 

Vi tilpasser hvert dashboard efter jeres ønsker, så det hjælper jer mest muligt, og I ikke drukner i data. 

Læs: 5 grunde til at vælge Umbraco CMS

Lad os komme i gang med dit projekt!

Skal vi tage en snak om dit næste web- eller IT-projekt? Så kontakt os her.