Digital forretningsudvikling

Mange virksomheder har et stort ønske om digital transformation, men det kan være svært at omsætte ambitionerne til digital strategi og forretningsudvikling. Vi hjælper jer med hele værdikæden, når forretningen skal digitaliseres.

Vi ønsker at være din digitale partner - ikke din leverandør

Digital forretningsudvikling kræver både god indsigt i forretningen og overblik over, hvilke områder der med fordel kan gøres digitale. Det kræver et tæt samarbejde, som opbygges over tid. Derfor ser vi ikke os selv som leverandør, men mere som digital partner.

Vi ved, at det forpligter at være en digital partner, og ser det som vores ansvar i samarbejdet, at vi skal være proaktive omkring teknologiske muligheder, som kan være med til at løfte jeres forretning.

Vi har hjulpet virksomheder siden 2011 med at eksekvere digital strategi til konkret forretningsudvikling. Vi gør os umage og sikrer, at den digitale transformation ikke sker på bekostning af andre dele af forretningen.

Teknologi og data
For os går teknologi og data hånd i hånd. Begge dele er ikke noget uden den anden. Teknologi kan hjælpe brugeren og forretningen, mens data danner grundlag for kontinuerlig optimering og indsigter.

Vi hjælper jer med at tænke ud af boksen og med at få mest ud af jeres digitale værktøjer. Selvom vi primært udvikler på .Net platformen, er jeres forretning det vigtigste. Derfor er vi ikke bundet til at vælge en bestemt platform eller værktøj, når din strategi skal omsættes til konkrete initiativer.

Klare mål og KPIer
Hvis du hverken ved, hvor du skal hen, eller hvor dit mål er, kan det være svært at styre din digitale forretning. Derfor hjælper vi også med at sætte konkrete mål og KPIer for din digitale forretning.

Læs: Kom godt i gang med leadgenerering

Selvom KPIer er vigtige, ved vi også, at ikke alle har samme behov for detaljeringsgrad i rapporteringen. Vi laver derfor tilpassede dashboards til alle niveauer i virksomheden, så alle kan følge med i omfang, der er nødvendig, uden man drukner i data og unødig støj.

Læs: Undersøgelse af digital modenhed inden for industrien

Læs: Digital transformation - Fra strategi til handling

Læs: B2B commerce og webshop

Læs: Sådan arbejder vi med marketing automation

Læs: Undersøgelse om digital modenhed

Lad os komme i gang med dit projekt!

Skal vi tage en snak om dit næste web- eller IT-projekt? Så kontakt os her.