Digital transformation - Fra strategi til handling

Digital transformation handler blandt andet om, hvordan man kan automatisere manuelle processer, og dermed opnå en mere effektiv forretning. Vi har her samlet et par gode råd til dig, der enten er i gang - eller skal i gang med jeres digitale rejse.

Digital transformation er en diciplin, der befinder sig mellem it-udvikling og forretningsudvikling. Transformation er en ændring af hele den måde man driver sin forretning på. Det vil sige, at hvis man vil i mål med transformationen, er stopper det ikke ved blot at redesigne hjemmesiden. Digital transformation ændrer, hvordan I håndterer ordrer, hvordan sælger I jeres produkter og hvilke produkter, skal I satse på. 

Der kan være mange fordele at hente ved at digitalisere forretningen. Digitalisering kan hjælpe jer med at blive mere effektive, give bedre brugeroplevelser eller undgå tidsspild. For mange virksomheder handler det ikke om at finde fordelene ved digitalisering, men ofte er det svært at få overblik over, hvor man bør begynde, og hvor man nemmest kan skabe værdi for forretningen ved at digitalisere. Vi hjælper jer med at komme i gang, og er med hele vejen fra strategi til handling og til succes.

4 råd til jeres digitale succes

1. Sørg for, at forretningen er involveret
Digital transformation handler om, hvordan du gør din forretning mere digital. Og det handler om mere end bare at lave et nyt website. Digital transformation er et opgør med de eksisterende arbejdsgange og er en grundlæggende anderledes måde at arbejde og drive forretning på. Derfor er det også vigtigt at inddrage alle relevante parter på tværs af organisationen og værdikæden, hvis man vil opnå digital succes.

2. Start med tidsrøverne
En grundig analyse er nødvendig for at finde frem til de områder, som giver mest værdi at digitalisere. Det gælder både arbejdsgange og administrative værktøjer.

Tidsrøverne ligger ofte i de interne arbejdsgange og processer. Den digitale verden udvikler sig hurtigt, og det stiller krav til jeres forretning. Forældede processer med faste tidslinjer, gør at I ikke kan arbejde agilt og hurtigt nok til at følge med udviklingen og konkurrenterne.

3. Udnyt jeres potentiale med data
En af fordelene ved at digitalisere forretningen er, at man ofte får mulighed for i højere grad at kunne opsamle data i de digitale kanaler, som kan bruges til at gøre forretningen mere effektiv. Det er vigtigt, at I udnytter mulighederne til jeres fordel og ikke drukner i data, der ikke omsættes til handling.

4. Tænk sikkerhed ind fra start
Digital sikkerhed er vigtigere end nogensinde før for både store og små virksomheder. Servernedbrud eller digitale trusler, som fx ransomware og hackerangreb, udgør potentielt en risiko for jeres digitale forretning, og derfor er det vigtigt, man tænker sikkerhed ind fra start, når man arbejder med digitalisering af forretningen.

Vi hjælper jer hele vejen med jeres digitale transformation. Det gælder både systemintegrationer, digital selvbetjening eller rådgivning om digital forretningsudvikling.

Læs: Kom godt i gang med leadgenerering

Læs: B2B commerce og webshop

Læs: Sådan arbejder vi med marketing automation

Læs: Undersøgelse af digital modenhed inden for industrien

Lad os komme i gang med dit projekt!

Skal vi tage en snak om dit næste web- eller IT-projekt? Angiv dine oplysninger nedenunder så kontakter vi dig hurtigst muligt.