Systemintegrationer - Sæt strøm til din forretning

Vi lever i en kompleks digital verden, hvor virksomheder ofte er afhængige af at kunne handle agilt og effektivt for ikke at miste terræn i forhold til konkurrenterne. Manuelle processer mellem forskellige systemer koster tid og penge, så derfor er der ofte mange fordele ved at integrere systemerne, hvormed processerne kan automatiseres.

Din digitale partner

Vi tror på, at et stærkt partnerskab skaber de bedste resultater, når teknologi, forretning og data skal sættes sammen. Dyb indsigt i teknologi er nødvendig for at kunne se mulighederne for at integrere systemerne, men komplekse forretningsmæssige udfordringer kan sjældent løses, uden man har et 360 graders overblik over forretningen. Kvaliteten af data, der strømmer mellem systemerne er afhængig af det tekniske setup, og forretningen er afhængig af kvaliteten af data.

Hos Appstract har vi mange års erfaring med at integrere komplekse systemer med hinanden, så der kan sættes skub på virksomhedens digitale transformation.

Integration med din ERP-løsning
Vi laver integrationer mellem en række gængse ERP-systemer. Et af de meste udbredte ERP-systemer er Microsoft Dynamics NAV, og det går hånd i hånd med Microsoft .Net platformen. Vi har dog lavet integrationer med en lang række forskellige specialudviklede løsninger, så vi er ikke bundet til hverken platform eller løsning. Vi kan hjælpe uanset hvilket setup, I har i virksomheden.

Kom i gang med den digitale transformation
For mange virksomheder er det afgørende at kunne arbejde effektivt, og her kan teknologi hjælpe. Kontakt os for en uforpligtende snak for at høre, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med jeres digitale rejse.

Lad os komme i gang med dit projekt!

Skal vi tage en snak om dit næste web- eller IT-projekt? Så kontakt os her.