Teknologier

Vi er teknologisk bredt funderet og har leveret løsninger baseret på og integreret til vidt forskellige platforme og teknologier. Den samlende tråd for os er web-platformen - med HTML som det lag, der præsenterer information til brugeren.

Platforme

Vi har mange års erfaring med Microsofts teknologier, herunder især .NET, men vi har også in-house erfaring med f.eks. Java, PHP, Python, Node.JS, Google Go, C++ mv. og har leveret løsninger til kunder baseret på alle disse teknologier på både Windows og Linux. Vi er en ingeniørvirksomhed, som lægger stor vægt på tekniske kompetencer og på evnen til at opnå det optimale resultat - uanset de tekniske krav til løsningen.

Integration

Vi implementerer database tunge løsninger og har stor erfaring med SQL og specifikt med Microsoft SQL Server samt MySQL. Vi har stor erfaring med integration til eksisterende/legacy back-end systemer samt med integration til tredjeparts systemer. Det kan være alt fra f.eks. fuldautomatisk udsendelse af nyhedsbreve fra CampaignMonitor til single sign-on og dokumentsignering via NemID.

Automatiseret scanning og crawling af websites

Vi har gennemført automatisk indholdsmigering fra gamle websites til nyimplementerede CMS løsninger og andre former for indholds-crawling -  f.eks. mhp. opmærkning af døde links.

Import og eksport samt generering af offline dokumenter

Vi har implementeret eksport og import til Excel, Powerpoint, Word, PDF mv. i adskillige projekter med vidt forskellige krav. Herunder “Download denne side som PDF” funktioner samt f.eks. brugerdefineret import af data fra Excel format til en database.